Kietmedžio grindų atnaujinimo priemonė QUICK SHINE 77773 | 51560

Kietmedžio grindų atnaujinimo priemonė QUICK SHINE 77773 | 51560

Intensyviai naudojamų kietmedžio grindų apdailos ir atnaujinimo priemonė atkuria, apsaugo ir suteikia gilų ryškų spindesį intensyvaus grindų naudojimo vietose. Ypatingai mažų nelygumų užpildymo technologija pašalina įbrėžimus ir sudaro atsparų įbrėžimams apsauginį sluoksnį. Dėl aukščiausio lygio savaiminio išsilyginimo dangos komponentų grindys atrodo kaip naujos.

High Traffic Hardwood Floor Luster Quick Shine© grindų apdailos ir atnaujinimo priemonė gaminama naudojant vandens pagrindo polimerus. Ją užtepus susidaro labai lygus, greitai džiūstantis apsauginis sluoksnis, išnyksta smulkūs įbrėžimai. Šitaip grindys apsaugomos, suteikiamas sodrus ir prabangus spindesys kitomis dangomis padengtoms medinėms lentų, parketo ar kietmedžio grindims.

High Traffic Hardwood Floor Luster Quick Shine© grindų apdailos priemonę paprasta naudoti, tepti, prižiūrėti ir malonu liesti. Ja padengtos grindys niekada negelsta ir nėra slidžios.

High Traffic Hardwood Floor Luster Quick Shine© grindų apdailos priemonės ir valikliai gaminami iš netoksiškų, žmonėms ir aplinkai saugių sudėtinių dalių.

DĖMESIO: Grindų paruošimui prieš dengiant dangą ir jos priežiūrai NENAUDOKITE valymo priemonių kurių sudėtyje yra aliejus arba amoniakas. Prieš naudojimą perskaitykite produkto saugos duomenų lapus. Jei produktų pateks į akis, kruopščiai nuplaukite vandeniu. Jei dirginimas nesiliaus, kreipkitės į gydytoją. LAIKYTI VAIKAMS NEPASIEKIAMOJE VIETOJE.
PRODUKTO IŠEIGA: 
iki 40kv.m. iš 800ml buteliuko vienam sluoksniui.


Prašome pasirinkti norimą High Traffic Hardwood Floor Luster kiekį:
77773 800 ml
51560 1890 ml

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras

  • Gamintojas: QUICK SHINE
  • Prekės kodas: 77773
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • 14.00€

Galimi pasirinkimai

Žymos: Kietmedžio, grindų, atnaujinimo, priemonė, QUICK, SHINE, 77773, 51560, High, Traffic, Hardwood, Floor, Luster