Lazerinis nivelyras ADA CUBE 3D GREEN Professional А00545

Lazerinis nivelyras ADA CUBE 3D GREEN Professional А00545
  • Ada Cube 3D GREEN —  lazerinis nivelyras, projektuojantis vieną horizontalią ir dvi vertikalias linijas. Su ADA Cube 3D GREEN pagalba Jus galite atlikti tikslų sužymėjimą tam, kad: lygiai pakabinti lentynas ar paveikslus, suklijuoti tapetus, nutiesti elektros laidus, sumontuoti pakabinamų lubų kreipiamąsias ir taip toliau.
  • Žalias lazerio spindulys – tai šio lazerinio nivelyro unikalumas, kadangi tomis pačiomis sąlygomis žalias spindulys yra matomas daug geriau, negu raudonas.
  • Vertikalios linijos susikerta stačiu kampu (kampas tarp vertikalių lazerinių plokštumų 90°). Jų pagalba galima lengvai planuoti patalpų dalijimą, montuoti pertvaras, klijuoti plyteles ir t.t. Lazerinės linijos puikiai parodo busimų sienų padėtį. Keičiant gulsčiuko padėtį, galima greitai įvertinti planuojamos patalpos dydį.
  • Nenaudojamas lazerines linijas galima išjungti, siekiant taupyti baterijų įkrovimą. Tam tikslui ant nivelyro šono yra spindulių pasirinkimo mygtukas. Pasirinkimo galimybės: viena horizontali ir dvi vertikalios linijos, tik viena vertikali linija arba tik horizontalė ir vertikalė (lazerinis kryžius). Jei baterijų įkrovimo lygis yra nepakankamas nivelyro darbui, lazerio spinduliai dažnai mirksės.
  • Lazerinis nivelyras yra kubo formos. Briaunos ilgis – tik 6,5 cm. Korpusas yra tvortas su guminiais intarpais, kurie  apsaugo nivelyrą nuo pažeidimų. Nivelyro paviršius yra briaunotas, todėl nivelyras ne išslys iš Jūsų rankų.
  • Įjungimas ir blokavimas vienu mygtuku. ADA CUBE 3D GREEN išsilygina automatiškai. Maksimalus prietaiso pasvyrimas darbo metu turi būti ne daugiau 3°. Esant didesniam pasvyrimui atsiras garsinis signalas. 1/4‘‘ sriegis nivelyre, kad būtų galima nivelyrą pritvortinti ant stovo arba ant kitų tvirtinimų.
  • Komplektacija:
    ADA CUBE 3D GREEN Professional Edition А00545 : lazerinis nivelyras, krepšelis lazeriui, stovas, maitinimo elementai

    Techniniai duomenys
    Apsauga nuo dulkių ir vandens IP 54
    Darbinis diapazonas, m 40
    Išmatavimai, mm 65×65×65
    Kompensatoriaus paklaida ±3°
    Lazerio diodas klasė 2, 515 nm, < 1 mWt
    Lazerio projekcija 1Н 2V
    Tikslumas, mm/m ± 0,2
    Tvirtinimas 1/4"
    Svoris, kg 0,24

    Parašyti įvertinimą

    Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
        Blogas           Geras

    • 125.00€

    Žymos: Lazerinis, nivelyras, ADA, CUBE, 3D, GREEN, Professional, А00545