Universalūs klijai TITEBOND QUICK & THICK 237 ml 2403

Universalūs klijai TITEBOND QUICK & THICK 237 ml 2403

TITEBOND QUICK & THICK 2403 yra PVA medienos klijai suteikiantys galimybę staliams ir dailidėms greitai atlikti darbą (per 3-5 minutes). Idealiai tinka naudojimui ant porėtų ir vidutinio porėtumo paviršių. Puikiai tinka medžio, keramikos, akmens, stiklo, audinio, odos ir daugelio kitų medžiagų klijavimui. Išspaudus iš buteliuko jie pasilieka toje vietoje, kur jūms reikia tam, kad būtų maksimaliai lengva tvarkingai suklijuoti bet kokias detales nuo grindjuosčių iki lipdinių, nuo kėdžių turėklų iki dekoratyvinių baldų detalių. Tai įdealūs klijai medinių baldų ir kitų medinių detalių surinkimui.

TITEBOND QUICK & THICK 2403 pasižymi greitu pradiniu lipnumu ir greitu džiūvimu, tačiau leidžia pakoreguoti netiksliai sujungtas medžiagas. Klijai sujungia stipriau už pačią medieną, išdžiūvę yra skaidrūs ir nedaro įtakos sekančioms dangoms. Nesukietėję klijai gali būti nuvalomi drėgna šluoste. Po sutvirtėjimo, klijų perteklių nuskuskite ar pašalinkite šlifavimo medžiagomis.

Atitinka ASTM D-4236 reikalavimus (Amerikos medžiagų testavimo asociacija)
Medienos klijai 
TITEBOND QUICK & THICK 2403  nėra skirti naudojimui išorėje arba tais atvejais, kai tikėtina didelė drėgmė. Išorės darbams rekomenduojame naudoti medienos klijus TITEBOND III ULTIMATE arba TITEBOND II PREMIUM. Nenaudokite kai klijų ir paviršiaus temperatūra yra žemesnė nei +10°C. Klijų užšaldymas nepakeis savybių, bet gali turėti įtakos sutirštėjimui. Jeigu klijai sutirštėjo, tiesiog gerai išmaišykite ir jie atsistatys i pirminę būseną. Prieš naudojimą, perskaitykite saugos duomenų lapus. Saugokite klijus kambario temperatūroje.
DĖMESIO: Prieš naudojimą perskaitykite produkto saugos duomenų lapus.

LAIKYTI VAIKAMS NEPASIEKIAMOJE VIETOJE.

Jeigu reikia didesnio kiekio šių PVA klijų, tai pasirinkite TITEBOND NO-RUN, NO-DRIP 2404

Kiti duomenys
Kiekis, ml 237

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas           Geras

  • Gamintojas: Titebond
  • Prekės kodas: 2403
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • 6.00€

Žymos: Medienos, klijai, universalūs, TITEBOND, QUICK & THICK, 2403